AMATEC - din kompetansepartner

AMATEC AS er Norges største leverandør av maskiner og utstyr til den sømbaserte industrien. Vi ble etablert i 1984, i dag er vi 35 flinke ansatte der mange har flere tiårs erfaring i bransjen og vi har landsdekkende service. Vi har også bygget opp en egen avdeling for utvikling av spesialmaskiner og automasjonsløsninger.

Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven, like ved Ålesund. Her har vi administrasjon, salgskontor, utstilling, delelager, verksted, maskinlager og et stort bruktmaskinlager. Det er her vi monterer/bygger maskiner som sendes ut til våre kunder i Norge og utlandet.

Her har vi også vår automasjonsavdeling som utvikler og bygger spesialmaskiner og automatiserte løsninger tilpasset ulike behov.

I Oslo (Øvre Lindeberg) har vi fine lokaler til vår salg & serviceavdeling. Her har vi utstilling og verksted samt at vi arrangerer kurs. Osloavdelingen dekker Øst- og Sørlandet.

Salg & service kontor har vi også i Stavanger.

Vi er i dag en totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring, sveising, pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Vi har alt fra enkle maskiner for håndverk og småindustri opp til store komplekse automater for industrien.

AMATEC forhandler maskiner og utstyr fra seriøse produsenter med gode produkter. Vi legger vekt på at maskinene skal ha en god kvalitet , være servicevennlige og ha god tilgang på reservedeler. Vi importerer maskiner og reservedeler direkte fra produsentene.

Våre selgere bistår i å velge riktig utstyr tilpasset den enkeltes behov. Vi tilbyr også hjelp til å forbedre kvalitet og effektivitet i produksjonen. Våre teknikere tilbyr opplæring og teknisk service.

Vi legger vi stor vekt på at våre ansatte som yter service og support skal ha god fagkunnskap og riktig serviceinnstilling.

Vi strekker oss langt for å tilfredsstille våre kunders ønsker. Dette er et viktig prinsipp for oss i Amatec.

Våre ansatte
Våre ansatte

Vi behandler maskiner, men det handler om mennesker.

Les mer →
Ledige stillinger
Ledige stillinger

Lyst å bli en av oss? Amatec er alltid på jakt etter kloke hoder.

Les mer →
Bærekraft
Bærekraft

Vi som leverer utstyr til industrien har et spesielt stort ansvar å legge til rette for minimalt med svinn, gjenbruk og bærekraft

Les mer →
Kontakt oss
Kontakt oss

Vi har kontorer i Sykkylven og Oslo. Våre teknikere reiser til kunder i hele landet og nedover i Europa

Les mer →