• 3D strikking revolusjonerer enstykksproduksjon

    Se video

Fremtidens muligheter er her!

Alt vi tenkte om fremtidens muligheter er nå mulig. Avanserte passformer, innovative materialer og krevende mønsterteknikker. Med lavere råvareforbruk, kundetilpasset produksjon, og tidsbesparende designprosess er vi klare for å ta store innovative steg sammen med norske bedrifter.

Fra overproduksjon til bærekraft

Konvensjonell industriell maskinstrikk handler om strikket metervare eller rundstrikk som igjen skjæres til for riktig design. Deretter monteres delene med Ketlemaskiner.

Stort forbruk av råvarer og høyt tidsbruk blir det etterlatte avtrykket. Med Shima Seiki Whole Garment og Designprogrammet SDS-One APEX blir avtrykket minimalt da strikkevaren kommer ferdig tilpasset, og ofte helt ferdig.

Bærekraftig og klar for fremtiden!

Unike produkter

Med Shima Seiki's innovative strikkemaskiner er det nå ubegrensede muligheter for innovativ produktutvikling. Konduktive tråder er tilgjengelig fra våre trådleverandører, passformen tilpasses den enkelte kunde og den lave produksjonstiden tillater 1 til 1 produksjon.

Vi kan fint se for oss at tilpassede drakter nå kan måle og lese av helsedata.

Fra joggesko til teknisk avanserte sko

Vi kjenner allerede godt til strikkede joggesko. Å drive det videre med tekniske overflater og innleggselementer er fremtiden. Helseapper som mottar informasjon fra skoene er i bruk og snart vil teknologien være tilgjengelig for alle, strikket inn.

Fashion

Whole Garment teknologien vil flytte grenser for hva som er mulig å designe. Nye materialer med bærekraftig verdi står for tur. Behovet for sirkulær produksjon gjør Whole Garment svært aktuell.

Fremtiden er her og vi slår følge på veien, med Shima Seiki.

Kontakt oss for mer informasjon og besøk.

Images courtesy of SHIMA SEIKI MFG., LTD.
Lars Einar Riksheim
Lars Einar Riksheim

Produkt/markedssjef
+47 92 25 29 22
lars.riksheim@amatec.no

Relaterte produkter