Om Amatec

Amatec AS tilbyr et bredt utvalg av maskiner, utstyr og tjenester for industriell produksjon, til flere bransjer i Norge.
Vi har en avdeling som leverer maskiner, programvare, forbruksvarer og service til profileringsindustrien. Dette er maskiner for brodering, lasergravering/kutting og printing.
Vi forhandler maskiner og utstyr fra seriøse produsenter, og legger vekt på at utstyret skal ha god kvalitet, være servicevennlige og skape verdier for kundene.
Vi legger vi stor vekt på at våre ansatte som yter service og support skal ha god fagkunnskap og riktig serviceinnstilling.


Til vår avdeling i Oslo søker vi etter:

Servicetekniker

for installasjon og reparasjon av

• Broderimaskiner
• Lasermaskiner
• Printere

Arbeidet vil først og fremst innebære montering, installasjoner, reparasjoner og support av maskiner, programvare og tilleggsutstyr.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har god teknisk innsikt, helst med kunnskap og erfaring innen elektronikk. Gode datakunnskaper er også en forutsetning. Bransje-erfaring vil telle positivt.
Gode norsk- og engelsk-kunnskaper muntlig og skriftlig er nødvendig.
Vi ønsker at du er en utadvendt person som liker å reise og ha kontakt med kunder. Du må også trives med noe tekniske utfordringer i arbeidet.
Du må også være serviceinnstilt, løsningsorientert, ha gjennomføringsevne og kunne arbeide selvstendig med dine oppgaver.
Du må være ansvarsfull og ryddig overfor kunder og kollegaer.


Vi kan tilby

En variert og utfordrende stilling som gir gode muligheter for personlig utvikling i et faglig sterkt miljø.

100 % stilling. Opplæring blir gitt.

Send søknad til

Steinar Fet
Daglig Leder
steinar@amatec.no

Tlf: 934 40 383

Kontaktperson for stillingen:

Steinar Fet
Steinar Fet

Daglig Leder
+47 93 44 03 83
steinar@amatec.no