RECOUTURE X ACLIMA + AMATEC

På Re:Camp vil vår kunde Recouture vise hvordan hun monterer sine lekre design på våre maskiner. Med Åkler og andre vevde tekstiler fra Norges mykeste skattkammer, blandet med gode kvalitetsplagg fra norske Aclima, lager hun vakre plagg som rører oss dypt i folkesjela.

Med industrimaskiner vil selv de mer krevende tekstiler med mye volum få nytt liv. Amatec har mulighet til å levere maskinene med optimal innstilling for kundens behov, enten det er for fine tekstiler eller litt kraftigere som sport- og fritidsklær ofte kan være.

Med en industriell rettsømsmaskin som Juki DDL 8000 er god ergonomi ivaretatt, og er en effektiv arbeidsplass med alle funksjoner som trådklipp, labbløft og festesting betjent fra pedalen. Vi har konfigurert maskinen med litt kraftigere sømverktøy. Den er da perfekt med nåltykkelser mellom 80 - 120 som gir godt rom for den flotte stikningstråden Gütermann Mara 30 som Recouture bruker mye av i sine design. Den gir en tydelig stikning og er en sterk tråd.

Pegasus M952 - 4 tråds er vår bestselgende industrielle overlock. Den har høy hastighet samtidig med at den er svært stabil og stillegående. Transporten kan i tillegg justeres slik at elastiske tekstiler får en ekstra push slik at det ikke blir "bananform". Det er 4 tråder og 2 nåler hvor den ene gir en forsterkning, og en sammensøm er mulig i samme operasjon som overlock. Recouture bruker både overlock og sammensøm i sitt arbeid. Som tråd liker hun at tråden dekker godt og bruker Gütermann E382 som har tkt 80 og er både myk og dekkende. Med avfallsrenne under bordet er det en drøm å sy lenge på denne maskinen.

For mer informasjon om maskiner og utstyr som vises på Camp Villmark se produktene lenket under.

ReBorn Aclima X Recouture

Dette er maskiner og utstyr du kan se på messen

 • Pegasus M952-17-4/D222

  1-nåls, 3-tråds overlockmaskin for kanting av møbelstoffer m.m.

  kr 25 300,-
 • Juki DDL-8000A

  1-nåls rettsømsmaskin med undertransport for søm av lett til medium tykke tekstiler

  kr 19 900,-
 • Mara MCT

  En universell tråd til alle tekstiler og skinn. Det perfekte valg av tråd til klær, sko og møbler!

 • Gütermann E og Princess

  Elastisk og teksturert tråd for myk og dekkende overlock og flatlocksøm. Spesielt for undertøy, blonder, badetøy og møbeltekstiler.

Kontakt oss for mer informasjon

Gøril Floden Stokker
Gøril Floden Stokker

Salgsleder Oslo
+47 99 40 97 77
goril@amatec.no