• Sign&Print messen 8. - 9. februar 2023

    Amatec stiller med stor stand og spennende produkter på messen.

    Meld deg på messen
    Signo Print banner kopi

Amatec kommer med søm og lasere

AMATEC AS kommer til Sign, Print & Promotion-messen som en av Norges største leverandører av maskiner og utstyr til den sømbaserte industrien. I tillegg til søm og brodering har de også et bredt utvalg lasermerkemaskiner og laserkuttere til ulike formål.

Amatec AS ble etablert i 1984, og i dag er de 35 ansatte der mange har flere tiårs erfaring i bransjen. Firmaet har landsdekkende service på sine maskiner. Hovedkontoret ligger i Sykkylven, like ved Ålesund. Der er det administrasjon, salgskontor, utstilling, delelager, verksted og maskinlager. Deres automasjonsavdeling holder også til der, og de utvikler og bygger spesialmaskiner og automatiserte løsninger tilpasset ulike behov.

I Oslo har Amatec en stor utstilling av maskiner og serviceavdeling samt at de arrangerer kurs.

Hvorfor skal de som kommer på messen besøke deres stand?

– Vi kommer til å vise i praksis de mulighetene som finnes for å kunne automatisere broderingsprosessen, ikke minst når det gjelder personalisering av artikler med egennavn og så videre, sier selger Bente Kristin Brunstad.

– Melco har alltid vært en innovatør innenfor brodering, og dette nye systemet åpner for nye og lønnsomme muligheter for kundene våre.

– Vi har også spennende utstyr å vise innenfor lasermerking.

Hva er de store nyhetene dere vil vise frem?

– Melco Fusion og EFS som er softwareløsninger med mulighet for webintegrasjon for de som vil ha en smidig, sikker og lettvint prosess fra kunden registrerer en ordre i webshop til plagget/artikkelen blir ferdig brodert. Dette systemet kan også benyttes innenfor print.

– I tillegg vil vi vise GCC S400 CO2 lasergraveringsmaskin med nytt SMARTeye kamera som lar brukeren enkelt og med stor nøyaktighet posisjonere logo/tekst osv. på produktet som ligger i maskinen.

– GCC 3DS Stellarmark er en ny lasermerkemaskin som kan gravere på kurvede/buede objekter uten bruk av eksternt rotasjonsutstyr. Denne maskinen kan enkelt bygges inn i en automasjonslinje.

Hvilke forventninger har dere til messen?

– Våre forventninger til Sign, Print & Promotion messen er å få vist flest mulig det store potensialet som ligger i Melco Fusion og EFS. Melco har vært en innovatør i markedet i 50 år, og siden de både er programvare- og maskinprodusent gir det fantastiske muligheter til utvikling av effektive og lønnsomme løsninger, avslutter Brunstad.

Sign, Print & Promotion-messen finner sted på Hellerudsletta mellom Oslo og Gardermoen 8. – 9. februar 2023. Messen er gratis for besøkende som er påmeldt.

Tekst:Roger Stormo (Sign og Print)

Avtal gjerne tid med oss på messen:

Navn
Bente Kristin Brunstad
Bente Kristin Brunstad

Selger
+47 92 20 22 35
bente@amatec.no