Digitalisering mot bærekraftig utvikling og produskjon

Digitalisering mot bærekraftig utvikling og produskjon

2023 blir et spennende år! Vi i Amatec forhandler og underviser i mange gode programvarer og maskiner, samt nye produkter vi gjerne vil snakke om. Vi inviterer derfor til en webinarserie der vi vil presentere både eksisterende og nye løsninger for en mer bærekraftig produktutvikling og produksjon.

3D strikking, 8. februar 10:00 - 10:45

Ønsker du å jobbe etter zero waste prinsippet?

3D strikking er den mest bærekraftige måten å kunne produsere et produkt på – når et plagg eller møbeltrekk strikkes i fasong, blir det ikke noe avkapp eller svinn. Et plagg kan visualiseres og selges før det blir produsert, da blir verdikjeden enda mer bærekraftig.

3D mønsterkonstruksjon, 15. februar 10:00 - 10:45

Er du lei av import og eksport av DXF filer mellom 2D og 3D? Ønsker du å jobbe digitalt?

Vi presenterer vår nye CAD leverandør på 3D design og 2D mønsterkonstruksjon, og de produktive og spennende produktene Style3D og Assyst leverer. Etter det nylige oppkjøpet og sammenslåingen av Style3D og Assyst vil dette bli markedets beste og helintegrerte løsning for design, mønsterkonstruksjon, materialutnyttelse og kostnadsberegning.

Skjæremaskiner og klippebord, 22. februar 10:00 - 10:45

Er du interessert i automatisering av klipping, enten av prototyper, målsøm eller masseproduksjon?

Om skjæremaskiner og hvordan du kan produsere mest mulig effektivt. Bullmer er vår nye leverandør av skjæremaskiner, både enlags- og flerlags skjæremaskiner i ulike lenger og bredder. Lær mer om kuttebord, leggebord og materialhåndtering, matekrybbe eller utlegging.

Sytråd - AE Gütermann, 8. mars 10:00 - 10:45

Bruker du riktig sytråd?

Vi holder også et webinar om sytrådens hemmeligheter. Vi får vite mer om hvilken tråd som passer best til de ulike materialene, og gode kombinasjoner av nål og tråd til maskinen du bruker. Gøril, vår sytrådspesialist vil dele av sin store erfaring av å velge rett tråd for å oppnå gode sømresultater.

Ta kontakt om du ønsker å se webinaret.